Zing op eerste lentedag ‘Ik hou van u’ om zorgverleners te danken

Patrick Demarest

20/03/2021
Actua

De eerste lentedag is een feestdag voor de mensen van de zorg. Steun hen en doe mee aan de zangchallenge op zondag 21 maart om 12 uur.  Spreek je buren, familie, vrienden en collega's aan en zing - coronaproef - het bekende nummer 'Ik hou van u'.


Deze editie van de Week van de Zorg is bijzonder. Iedereen weet waarom. Nog uitdrukkelijker dan anders willen wij zorgverleners danken voor hun inzet en doorzettingsvermogen tijdens het afgelopen jaar.

Feestdag voor mensen van de zorg

Een jaar dat voor hen zowel professioneel als persoonlijk heel wat uitdagingen en allicht ook beproevingen inhield. Toch stonden zij er, telkens weer; ook in vaak moeilijke omstandigheden. Zij behielden hun enthousiasme en optimisme tijdens een bewogen jaar. Inspirerend voor ons allen.

De eerste lentedag is een feestdag voor de mensen van de zorg. En ook al verloopt die onder een ander gesternte, toch brengen we een ode aan iedereen die zorgt: van de professionele zorgverlener over de vrijwilliger tot de mantelzorger.

Steun hen en doe mee aan de zangchallenge op zondag 21 maart om 12 uur. Spreek je buren, familie, vrienden en collega's aan en zing samen mee het bekende nummer 'Ik hou van u'.

Maar hou het wel coronaproof en zing mee vanuit de deur samen met je bubbel.