'Vloeistof: open air' in zomerbar 'De Mala'

Patrick Demarest

21/08/2021
muziek

Op 11 september 2021 krijgt Tielt een gloednieuw muziekevenement. Dan vindt ‘Vloeistof’ plaats in buitenbar ‘De Mala’ in Tielt.


Lander Sucaet, Benjamin Vandenhende, Kim De Roo en Eliot Van Haute, zijn jong, gedreven en opgegroeid in Tielt. “We zijn al een tijdje aan het broeden op het idee van een innovatief evenement in onze thuisstad”, klinkt het bij de vier. “Nu er na 2 jaar radiostilte opnieuw plaats is voor Coronaproof-evenementen, leek 11 september ons het perfecte moment om ons concept te lanceren.”

Het evenement vindt plaats in de splinternieuwe zomerbar ‘De Mala’, een unieke trekpleister voor jong en oud in Tielt op dit moment.

“Met ‘Vloeistof’ willen we underground muziek in al z’n facetten belichten, deze keer vooral met de nadruk op ‘bass’ muziek”, zeggen de organisatoren. ”Zo zal er de dag zelf Soul, Funk, Dubstep en Drum and Bass gespeeld worden, van 14 uur tot middernacht.”

Ook de line-up ziet er niet slecht uit. “Zo hebben we al One87 (bekend van het Gentse Star Warz en Tomorrowland), JazzDee (bekend van Couleur Café), Hiraeth (ex-Tieltenaar en bekend van Tomorrowland, Liquicity) geboekt. Zij worden bijgestaan door lokaal geweld: Avalon (Take-A-Break, Steam), Dilated Disco (Framework, Campo Solar), Sinha en Vloeistof Soundsystem.

Een link naar het evenement op Facebook vind je hier: https://www.facebook.com/events/271937224263960 en de Instagrampagina is: https://www.instagram.com/vloeistofunderground/.