Totally 90's op 19 maart in de Mast in Torhout

Patrick Demarest

08/03/2022
muziek

Na 2 jaar uitstel door corona komt Totally 90’s eindelijk terug naar De Mast in Torhout. 19 maart 2022 is de definitieve datum, en dit blijkt ook een heel goede te zijn, dit zal de eerste grote party in de omgeving zijn in code geel van de corona barometer. Dat wil zeggen: geen verplichte mondmaskers en geen controle van CST tickets. Op deze party nemen we onze vrijheid terug en kunnen we feesten zoals vóór corona.


De Totally 90’s formule blijft dezelfde, de beste én foutste 90’s hits en retro classics worden gebracht door de beste Belgische DJ’s uit die tijd. Deze keer staan Pat Krimson, Sven Ornelis, Furax, Jan Vervloet, DJ Wout en Jay Baker op de affiche. Ook is er een optreden van Get Ready!

De dresscode is zoals de naam van de party: Totally 90’s

Op dit moment zijn de tickets voor 75% uitverkocht, dus bestel die van jou tijdig op www.totally90s.be

Gratis kaarten!

Stuur een mail naar patrickdemarest@scarlet.be met als onderwerp Totally 90's en met je contactgegevens in de mail. Zo maak je kans op een gratis duoticket. Doe ook mee aan de actie die via de facebook van deze pagina loopt. Succes. Actie loopt tot en met 14 maart. Winnaars worden bekend gemaakt via deze website en facebook op 15 maart.