Stad Tielt zoekt exploitanten voor Poelbergsite

Patrick Demarest

14/04/2021
Actua

Stad Tielt zoekt kandidaten voor de exploitatie van de Poelbergsite. De Poelberg in Tielt is de ideale plaats om te onthaasten. Er is uiteraard de eetgelegenheid op de top van de heuvel, maar daarnaast heeft de Poelbergsite nog heel wat troeven in huis. De voormalige kapel bijvoorbeeld kan dienen voor beperkte familie- en vriendenbijeenkomsten.

Foto Stad Tielt.

Afgelopen zomer liep de concessie voor de exploitatie van de Poelbergsite af. Het Autonoom Gemeentebedrijf Tielt doet een oproep tot kandidaten om de exploitatie inclusief de cafetaria verder te zetten. De nieuwe concessieovereenkomst heeft een looptijd van 9 jaar (en verlengbaar met nog eens 9 jaar) en starten op 1 juni 2021.

De Poelberg in Tielt is de ideale plaats om te onthaasten. Het sfeervol decor en een prachtig landschap nodigen uit om zalig te ontspannen en eventjes in weg te dromen. Ook voor fietsers en wandelaars heeft de Poelberg alles in huis om aan een pauze tijdens de tocht een extra beleving te geven.

Er is uiteraard de eetgelegenheid op de top van de heuvel, maar daarnaast heeft de Poelbergsite nog heel wat troeven in huis. De voormalige kapel kan ter beschikking gesteld worden voor beperkte familie- en vriendenbijeenkomsten. Op de Poelbergsite vind je ook een speelweide met speeltoestellen waar kinderen kunnen ravotten en banken waar recreanten kunnen picknicken. De bezoeker heeft er een panoramisch infopunt en krijgt er ook informatie over de regio.

Wie het geschetste totaalconcept mee verder wil uitbouwen, kan de details van de overeenkomst en de inschrijvingsvoorwaarden raadplegen via https://www.tielt.be/product/843/concessie-exploitatiepoelbergsite-tielt. Alle info kan ook schriftelijk aangevraagd worden bij AGB Tielt, Markt 13, 8700 Tielt ter attentie van Sofie Verhelst of via agb@tielt.be. De kandidaatstellingen moeten het stadsbestuur bereiken ten laatste op 3 mei 2021 om 12 uur.

Meer info bij de Dienst Beheer en Uitbating Infrastructuur, Sofie Verhelst, agb@tielt.be of 051 42 82 30.