Schuiferskapelle zoekt foto’s om dorp en plukroute in kijker te zetten

Patrick Demarest

11/01/2021
Actua

Schuiferskapelle hoopt in juni 2021 de plukroute te kunnen openen. Het Bewonersplatform vraagt voor een wedstrijd van de Koning Boudewijnstichting foto’s om het dorp en de route alvast in de kijker te kunnen zetten.

(Foto Jan Verhulst)

In 2020 kreeg het Bewonersplatform van Schuiferskapelle voor de realisatie van een zogenaamde plukroute 5.000 euro van de Koning Boudewijnstichting. Een plukroute slingert zich langs tal van fruit- en notenbomen en bessenstruiken.

Plukroute klaar in juni 2021

“Achter de schermen wordt hard gewerkt aan ons project en we hopen de plukroute in juni 2021 te kunnen openen”, zegt Klaas Carrette van het Bewonersplatform Schuiferskapelle.

“Aansluitend organiseert de Koning Boudewijnstichting een fotowedstrijd waarop we ons toekomstige project kunnen tonen”, aldus Klaas Carrette. “Nam je een mooie foto tijdens een van je coronawandelingen in Schuiferskapelle of bezit je enkele mooie sfeerbeelden van ons dorp en wil je ze met ons delen? Mail ze dan voor 13 januari 2021 naar dorpsraadschuiferskapelle@gmail.com. Hopelijk selecteert de onafhankelijke jury onze inzending of krijgen we een publieksprijs waarmee we tot 1.200 euro kunnen winnen.”