Reserveer voor volgend seizoen Theater Malpertuis Tielt

Patrick Demarest

01/07/2021
Cultuur

U kan nu al reserveren voor de voorstellingen die volgend seizoen te zien zijn in Theater Malpertuis.


Op 1 augustus 2021 gaat De Kleine Prins in première op Theater aan Zee. Malpertuis maakte van die klassieker zowel een jeugd- als familievoorstelling  (10-14 jarigen en ouders) als een volwassen voorstelling. De voorstelling baadt in een Disney-achtige sfeer. Thomas Janssens, Nikolas Lestaeghe, Carine van Bruggen en Naomi Vanderhorst spelen (oktober-december 2021)

Op 27 januari 2022 gaat Media in première. Tania Van der sanden speelt de titelrol en wordt op scène omringd door 8 mannen.  Piet Arfeuille regisseert. Kunstenares Berlinde De Bruyckere tekent voor de vormgeving (januari-februari 2022)           

Op uitnodiging van artistiek directeur Piet Arfeuille schrijft Jeroen Olyslaegers een nieuwe theatermonoloog, uitgaande van zijn bejubelde historische roman Wildevrouw. Bob de Moor is de verteller van dienst. Wildeman gaat in première op 25 maart 2022. (maart-april 2022)

De staat van onze democratie is het onderwerp in Amor Mundi, met teksten van de Duitse cineast Rainer Werner Fassbinder. Wordt de democratie te veel beleden in woorden maar niet in daden? En is geweld legitiem, als het aangewend wordt om de wereld beter te maken? Tania Van der Sanden, David Geysen, Geert Vaes en Pieter Verelst spelen. De première vindt plaats op 23 april 2022.

Naast de eigen producties zijn er ook tal van gastvoorstellingen te zien, i.s.m. cc Gildhof.

Sinds jaar en dag werken Malpertuis en cc Gildhof met een abonnementsformule, waarmee u zich op voorhand kunt verzekeren van een plaats in voorstellingen die u zeker niet wil missen. Reserveer voor 1 oktober vijf verschillende voorstellingen uit het totale aanbod en u krijgt een voucher van 10 euro korting op de volgende  voorstelling die u wil boeken. Deze voucher kan opgehaald worden bij Theater Malpertuis of cc Gildhof vanaf 15 oktober. Meer vragen? Stuur dan een mailtje naar info@malpertuis.be.

Boek hier je tickets.