Represent zoekt glimlachen uit Aarsele, Kanegem of Schuiferskapelle

Patrick Demarest

31/03/2021
Actua

Ben jij een trotse inwoner uit Aarsele, Kanegem of Schuiferskapelle? Schenk dan je glimlach en neem deel aan het kunstproject ‘Represent’.

In deze lang uitgesponnen moeilijke tijden bezoeken inwoners van de Tieltse deelgemeenten ‘de stee’ gemaskerd. Zo moet dat nu eenmaal dezer dagen. Je ogen zijn zeker wel mooi en levendig, maar wat missen we je mond, je lach, je volle gekende gezicht. Spring mee op de kar en zend ons je glimlach als ambassadeur.

In ‘Represent’ worden er foto’s gemaakt van de glimlach van de inwoners van Aarsele, Kanegem of Schuiferskapelle. Concreet worden de neus en mond in beeld gebracht, niet de ogen. Want net dat deel van je gezicht moeten we al zo lang missen.

Er worden mooie, hartverwarmende collages van gemaakt, in de buurt van het Tieltse vaccinatiecentrum dat de komende weken onze hoop op een betere toekomst inluidt. Maar ook in jouw deelgemeente zullen de foto’s gepresenteerd worden.

Doe mee en laat zien dat je je verbonden voelt met je streekgenoten. De fotograaf komt naar jou toe. Ga naar www.gildhof.be en klik door naar ‘Represent’. Reserveer een moment dat voor jou schikt.

Past een datum niet? Bel naar 051 42 82 20 en samen zoek je naar een geschikt moment om af te spreken. Ook voor meer info kan je op dit nummer terecht.