Opendeur Tieltse handelaars

Patrick Demarest

26/03/2018
winkel

De Tieltse handelaars zetten op zaterdag 10 en zondag 11 maart de deuren open, zodat je alvast een nieuwe lenteoutfit kan shoppen. De deelnemende handelaars zijn Artimi, Athena, Babouche, Bijouke, Bis-Bouche, Boetiek Julie, Boetiek Sandra, Broexx, Casandra, Cathy Fashion, Coqueto, Créations Jacques d'Orly, Federico Moda, Florine Fashion, Friandise, Jolie M, 't Kousenmandje, La Belle, Laudi Fashion, Le Prince Boutique, Lingerie Christel, Lingerie Di Donna, Mayfair, Parfumerie Elsie, Twinstore.

Hoogtepunt op zondag zijn de levende modellen die zullen plaatsnemen in de winkeletalages. Ze presenteren er de nieuwe voorjaarsmode en de nieuwste zomertrends.

Extra animatie is er op zondag dankzij Clown Tobi, die zorgt voor verrassende goocheltrucjes.

Parkeren kan in de buurt op het Gen. Maczekplein, de Collegesite of het Minderbroedersplein, je wordt met een treintje tot bij de winkels gebracht. Het winkelcentrum wordt volledig verkeersvrij gemaakt van 12.30 tot 17 uur.

Wie op zondag iets koopt, krijgt er nog een leuke prijs bij. Op vertoon van twee kastickets van twee verschillende deelnemende handelaars krijg je een geschenkje aan de promostand op de Markt.