Opencampusdagen aan Hogeschool VIVES op 4 en 5 maart

Patrick Demarest

20/02/2023
Onderwijs

Interesse om aan VIVES te komen studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens de opencampusdagen van VIVES op zaterdag 4 en zondag 5 maart 2023. Je kan op beide dagen terecht van 13 tot 17 uur op al de campussen: in Brugge (Station en Xaverianenstraat), Ieper, Kortrijk, Oostende (Station en VLOC), Roeselare en Torhout.

(VIVES is klaar voor de opencampusdag)


Tijdens de opencampusdagen heb je de kans om je toekomstige campus en vaklokalen te bezoeken, om een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van de VIVES-campussen zo bijzonder maken zoals de aula's en auditoria, de praktijklabs, het studentenrestaurant, de bibliotheek, en om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken.

Bram Werbrouck (Campus Torhout): "We verwelkomen jou en je ouders graag op deze opencampusdagen. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ... "

Meer info op www.vives.be.

Infomoment voor afstandsonderwijs

Interesse om aan VIVES een bacheloropleiding op afstand te volgen? Voor de meeste opleidingen kun je terecht op de infostand in VIVES Kortrijk. Voor sommige opleidingen is het echter aan te raden om langs te gaan op de campus waar ook de opleiding via dagonderwijs wordt georganiseerd.

Meer info op www.vives.be.