Op zoek naar verenigingen

Patrick Demarest

06/06/2020
Actua vereniging

Omdat verenigingen het in deze tijd ook niet onder de markt hebben om financieel het hoofd boven water te houden, wil Tieltvandaag die verenigingen in de kijker zetten. Daarom doen wij dan ook een intense oproep tot hen om nieuws naar ons door te sturen. Hoe heeft de vereniging de coronacrisis doorstaan en hoe start ze weer op? Laat komen die antwoorden. En vergeet de foto's niet!

www.tieltvandaag.be richt zich zeker ook tot verenigingen…Elke vereniging, tot welke categorie ze ook behoort, houdt de vinger aan de pols en heeft wel altijd nieuws in huis. Trouwens het bestaan alleen al van een club, groep of organisatie is nieuws op zich.

Tieltvandaag geeft alle verenigingen de mogelijkheid om hun activiteiten gratis aan te kondigen, al dan niet met redactionele ondersteuning. Tieltvandaag wil alle verenigingen op tijd en stond voorstellen en hun activiteiten verslaan.

Wat moet je doen?

Gewoon je kalender of activiteit die je in de kijker wil plaatsen doorsturen naar info@tieltvandaag.be en naar patrickdemarest@scarlet.be

Je mag ook altijd nieuws met foto’s doorsturen.

Omdat verenigingen belangrijk zijn. Verenigingen en Tieltvandaag laten Tielt leven!

Win een Tielt cadeaubon

Ga naar facebook Tieltvandaag:
en maak kans op 1 van de 3 Tielt cadeaubonnen ter waarde van 25 euro.
Winnaars worden bekend gemaakt op woensdag 17 juni.