Ontdek hoe je feesten moet tijdens de Lentebeurs van Ten Boogaerde op 2 april

Patrick Demarest

28/03/2022

Welk feest je ook voor ogen hebt! Je kan voor alles terecht in Salons Ten Boogaerde. Om dat duidelijk te onderstrepen is er dit jaar opnieuw de Lentebeurs op 2 april van 11.30 tot 18.30 uur. Dan kan iedereen ter plaatse gratis kennis maken met wat de mogelijkheden van Ten Boogaerde zijn maar ook met alle partners die van een feest in Ten Boogaerde een droomfeest maken. Wie tijdens de Lentebeurs een feest boekt vanaf 10 personen en voor 31 december 2022, krijgt 3% korting!


Didier Deylgat (Salons Ten Boogaerde): "Via deze beurs willen we zoveel mogelijk informatie geven aan klanten en geïnteresseerden. Die info geldt voor alle feesten: trouwfeesten, jubilea, communies, lentefeesten,  allerlei feesten algemeen, bedrijfsfeesten..."

"Naast alle info over onze accommodatie zullen er 25 standhouders aanwezig zijn. Werkelijk alles wat bij een feest komt kijken, is aanwezig: kledij, juweliers, fotografie, dj's, ceremoniemeesters, make-up en zelfs een reisbureau..."

"Wie dus naar de beurs komt, krijgt meteen een inzicht in wat - welk feest hij of zij ook organiseert - er allemaal nodig is en bovendien zijn er ook kortingen te krijgen. "

3% korting bij boeking zaal!

 Salons Ten Boogaerde geeft 3 % korting op alle feesten vanaf 10 personen in de periode tot 31/12/2022. Boeken tijdens de Lentebeurs is dus voordelig. Doen dus.

Salons Ten Boogaerde

Hoogledestraat 97a

Kortemark 8610
0479 68 21 10

www.tenboogaerde.be