Monitoren en vrijwilligers gezocht voor vakantiewerkingen Tielt

Patrick Demarest

04/02/2021
Actua

We kijken allemaal uit naar weer min of meer normale vakanties. Stad Tielt is voor de vakantiewerkingen alvast op zoek naar hoofdmonitoren en vrijwilligers.

Voor de begeleiding van jongeren zoekt Stad Tielt hoofdmonitoren voor een boeiende en afwisselende job, met een goede verloning. Hoofdmonitoren zijn minstens 18 jaar en hebben ervaring in jeugdwerk of hebben een schoolse opleiding in het omgaan met kinderen.

Daarnaast worden er ook vrijwilligers gezocht. Die zijn minstens 15 jaar, creatief en enthousiast, werken graag met kinderen en hebben zin voor verantwoordelijkheid.

Sport- en kleutermonitoren staan in voor het begeleiden van een meerdaags sport(kleuter)- of themakamp tijdens de vakantieperiodes en ontvangen hiervoor een goede verloning. Deze kandidaten hebben een diploma bachelor kleuteronderwijs of bachelor/master in de lichamelijke opvoeding, of volgen een van deze opleidingen. Ze hebben een passie voor sport, zijn creatief en enthousiast en werken graag met jongeren.

Ook voor Tanneke worden hoofdmonitoren gezocht voor een boeiende en afwisselende job, met een goede verloning. Ze zijn minstens 18 jaar en volgden een kindgerichte opleiding of hebben ervaring in jeugdwerk, zijn enthousiast, creatief, verantwoordelijk en werken administratief correct.

Daarnaast zijn ook vrijwilligers welkom. De vrijwilligers zijn minstens 15 jaar en enthousiast, creatief, verantwoordelijk en werk en graag met kinderen. Een brevet animator in het jeugdwerk of andere ervaringen in het begeleiden van kinderen is mooi meegenomen.

Heb je interesse? Solliciteren kan via jeugddienst@tielt.be of 051 42 82 40; sportdienst@tielt.be of 051 42 82 80 en tanneke@tielt.be of 051 42 82 50.