Klanten Body So Fit sporten op terras van eetcafé Carlito

Patrick Demarest

13/03/2021
horeca/toerisme sport

 Wendy Dierckens van fitnesszaak Body So Fit in Tielt kan dankzij de overburen van eetcafé Carlito haar klanten buiten laten sporten. Van Lode en Kathleen van Carlito kunnen Wendy’s klanten op het terras van het eetcafé terecht.

“Mijn fitnesszaak Body So Fit is door de lockdown verplicht gesloten. Wij hebben spijtig genoeg niet de ruimte om buiten te kunnen sporten. Dus creatief uit de hoek komen was de boodschap. Ik sprak mijn overburen van Carlito aan, eveneens ondernemers, om iets uit te werken met hun hulp. Wat zou ik kunnen doen om toch mijn klanten weer te laten opstarten met sporten?”

Buiten sporten en toch dicht bij de fitness

Buiten sporten? “Ja uiteraard maar met onze technologie (EMS trainingen met E-Fit) is het aan te raden om dicht bij de zaak te blijven want de toestellen zijn aangesloten op het net”, zegt Wendy. “Ook moet ik in de buurt blijven want ik verkoop in mijn shop ook afslankproducten.”

Toen is Wendy op het idee gekomen om Lode en Kathleen van de Carlito aan te spreken en hun hulp te vragen. Zij hebben een zaak rechtover haar sportzaak. “Ik kreeg direct groen licht van hen om hun terras te mogen gebruiken”, glundert Wendy. “De plaats laat mij toe om de workouts in de open lucht te organiseren, net aan de overkant van mijn zaak. Dit maakt het mogelijk voor de klanten om na de sessie ook gemakkelijk nog wat voeding aan te kopen want het is maar de straat over te steken.”

“Daarom starten wij vanaf deze week voor een paar dagen per week de E-Fit sessies terug op”, aldus Wendy. “De andere dagen ben ik dan in mijn andere twee zaken in Kortrijk en Roeselare.”bigpic
Foto 1 van 6
bigpic
Foto 2 van 6
bigpic
Foto 3 van 6
bigpic
Foto 4 van 6
bigpic
Foto 5 van 6
bigpic
Foto 6 van 6
Foto 1 van 6
Foto 2 van 6
Foto 3 van 6
Foto 4 van 6
Foto 5 van 6
Foto 6 van 6