Jeugd VV Tielt voetbalt ook provinciaal

Patrick Demarest

15/04/2019
Chiro Wijnendale

Na de externe audit uitgevoerd door Double Pass heeft VV Tielt groen licht gekregen om vanaf het seizoen 2019-2020 naast gewestelijk ook provinciaal jeugdvoetbal aan te bieden. Dit is een mooie beloning voor het harde werk van de vele medewerkers bij VV Tielt en toont aan dat de jeugdwerking de laatste jaren veel heeft geïnvesteerd om aan de vele jonge voetballers een kwalitatieve opleiding aan te bieden.

"VV Tielt is een club waar een warme familiale sfeer heerst en ook in de toekomst willen we daar voldoende aandacht aan besteden. Plezier op en naast het veld is samen met een degelijke en kwalitatieve jeugdopleiding essentieel. Trainers, spelers, ouders en vrijwilligers zetten zich in om ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt en graag komt voetballen of meewerken.
Door de promotie naar het provinciale jeugdvoetbal willen we nog een aantal talentvolle spelers aantrekken, vooral bij de reeksen U21 en beloften.
Om de jeugdwerking van VV Tielt nog verder te verbeteren, zijn we ook nog op zoek naar enkele gediplomeerde trainers voor de onder- en bovenbouw, een coördinator bovenbouw en een (jeugd-)scout."
Geïnteresseerden kunnen zich melden bij TVJO Jonas Fockedey tvjo.vvtielt@gmail.com of bij jeugdvoorzitter Patrick Vannieuwenborgh patrickvannieuwenborgh@yahoo.com of 0498/126048.
VV Tielt heeft een eigen Facebook-pagina en een website www.vvtielt.be.