Inschrijven voor zomeractiviteiten voor kinderen vanaf woensdag 19 mei

Patrick Demarest

06/04/2021
jeugd

Er wordt in Tielt al volop voorbereid om de kinderen een fantastische zomer te kunnen bezorgen. Natuurlijk zal veel afhangen van wat mogelijk zal zijn met de dan geldende coronamaatregelen. Online inschrijven zal kunnen vanaf woensdag 19 mei om 19 uur.

De diensten Jeugd, Sport en Kinderopvang Tanneke hebben heel wat moois in petto om de kinderen een fantastische zomer te bezorgen: speelpleinwerking, sportkampen, kinderopvang, tienerweken, uitstappen, dagactiviteiten, enz.

De diensten bereiden dit alles nauwgezet voor maar veel zal natuurlijk afhangen van wat finaal mogelijk is rekening houdende met de dan geldende coronamaatregelen.

Het volledige aanbod wordt gebundeld in een digitale publicatie die vanaf begin mei te raadplegen zal zijn via www.tielt.be. Er is ook een specifieke website in voorbereiding waarop het volledige programma zal zijn weergegeven.

Via verschillende kanalen verspreidt Stad Tielt eveneens een flyer ter promotie van het vakantieaanbod.

Online inschrijven kan vanaf woensdag 19 mei om 19 uur. Meer info via Dienst Jeugd jeugddienst@tielt.be of 051 42 82 40; Dienst Sport sportdienst@tielt.be of 051 42 82 80 en Kinderopvang Tanneke tanneke@tielt.be of 051 42 82 50.