Infoavond en openlesdag VIVES

Patrick Demarest

13/04/2023
Onderwijs

Hogeschool VIVES houdt op donderdag 20 april ’23 om 19u een infoavond voor ouders van toekomstige studenten op de campussen Kortrijk en Brugge Xaverianenstraat. Daarnaast vindt er op woensdag 26 april ’23 van 14 tot 17u een openlesdag plaats op alle campussen: Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare en Torhout.

Infoavond voor ouders

De infoavond voor ouders op campus Brugge Xaverianenstraat, Xaverianenstraat 10, en campus Kortrijk, Dooniksesteenweg 145, start om 18.30 uur met het onthaal. Om 19 uur vindt een presentatie plaats over het hoger onderwijs, om 20.30 uur gevolgd door een vragenronde. Het einde wordt geschat tegen 21 uur. Ook toekomstige studenten zijn uiteraard welkom.

Wat is het verschil tussen een graduaat, een bachelor en een master? Wat is leerkrediet? Hoe werkt het examensysteem? Hoe ziet een jaar in het hoger onderwijs eruit? En: wat kost het? Je zit ongetwijfeld met vragen, VIVES biedt je graag antwoorden. Op de infoavond voor ouders is er geen specifieke informatie over de verschillende opleidingen van VIVES. Daarvoor ontvangt men je graag op de infodagen.

Inschrijven kan via www.vives.be.

Openlesdag


Op woensdag 26 april ‘23 kan je mee proeven van een echte lesdag. Ontdek van 14 tot 17 uur hoe het voelt om een les mee te volgen in het hoger onderwijs en hoe het leven op de campus eruitziet.

Je kan je aanmelden om een les bij te wonen op al de campussen: biotechniek (Roeselare), gezondheidszorg (Brugge, Kortrijk en Roeselare), handelswetenschappen en bedrijfskunde (Brugge en Kortrijk), onderwijs (Brugge, Kortrijk en Torhout), sociaal-agogisch werk (Kortrijk), en Technology (Kortrijk, Brugge, Oostende en Roeselare).

Inschrijven kan via www.vives.be.