Herfstwandeling VtbKultuur

Patrick Demarest

08/11/2021
Actua

Na de geslaagde, maar jammer genoeg doorregende, zomerwandeling doorheen de kouters van Kanegem organiseert vtbKultuur | Tielt op zondag 28 nov om 10 uur een herfstwandeling.


Afspraak is op de parking 'Driekoningen' in het centrum van het provinciedomein Bulskampveld/Lippensgoed in Beernem. Van daaruit maakt men een wandeling doorheen het 90 ha grote bosdomein tot aan het bezoekerscentrum aan de parking 'het Aanwijs'.

Deze herfstwandeling gaat opnieuw door onder leiding van de eigen gids Hubert Lanckriet.  Die zal  onderweg  vertellen over de geschiedenis van het Bulskampveld, over de moorden van Beernem, over de boring van Beernem in 1998, over het graf van het bar...,  de kruidentuin, het wagenmuseum, enz. 

Wie dat wil kan over de middag blijven eten in het trendy "Urban Café". En als dat nog niet genoeg is kan je nadien meedoen aan een speciale en kindvriendelijke vtbKultuur | Tielt-zoektocht.

De mogelijkheden voor deze dag zijn:

  1. Herfstwandeling
  2. Herfstwandeling + Lunch
  3. Herfstwandeling + Lunch + Herfstzoektocht
  4. Lunch + Herfstzoektocht
  5. Herfstzoektocht (start vrij te bepalen)


De lunch is op eigen kosten zodat je tenvolle kan genieten van de uitgebreide kaart van het Urban Café (voor de hongerigen onder jullie geven hier alvast de link naar de spijskaart

De herfstwandeling kan je meemaken voor 11 euro (10 euro voor leden van vtbKultuur). Een aperitief t.w.v. max. 6 euro is inbegrepen, voor een aperitief van boven de 6 euro vraagt men een supplement (de mogelijke aperitieven vind je hier).

Zoektocht

Voor de zoektocht vragen ze 3 euro (2 euro voor leden van vtbKultuur). Kinderen tot 12 jaar kunnen uiteraard gratis mee.

De winnaars van deze zoektocht (bepaald door loting om 16.30 uur uit de juiste antwoorden) krijgen leuke prijzen:

  1. een gratis lidmaatschap van vtbKultuur
  2. een fles cava
  3. gratis toegang tot een activiteit van vtbKultuur | Tielt

Om te kunnen inschatten hoeveel personen er deelnemen vragen ze wel om op voorhand in te schrijven.
Inschrijven voor de herfstwandeling kan hier.
Inschrijven voor de herfstzoektocht kan hier.
Als je wil deelnemen aan zowel de wandeling als de zoektocht moet je wel tweemaal inschrijven. Gelieve eveneens aan te duiden of je wil lunchen in het Urban Café.

Meer info kan je bekomen via tielt@vtbKultuur.be