Feestweekend KLJ Kanegem

Patrick Demarest

01/05/2018
Actua jeugd vereniging

De KLJ van Kanegem is zich volop aan het voorbereiden voor het pinksterweekend, want dan houden ook zij hun feestweekend.

Hypnoseshow
Dit jaar starten ze voor de eerste keer op vrijdag met op 18 mei een hypnoseshow, gebracht door Patrick Pickart. Die trad al op in onder andere Tomtesterom, Het Lichaam van Coppens en Gert Late Night. Momenteel kan je hem aan het werk zien in Belgium’s Got Talent. De KLJ voorziet ook een foodtruck met onder andere pizza baguettes, dessertjes en  biertjes. De deuren openen om 19 uur. Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de deur. Kinderen tot 12 jaar komen er gratis in.

Eetfestijn
Op zaterdag 19 mei gaat het feestweekend volgens de traditie verder met een eetfestijn, met tombola.  Op het menu staat de Vlaamse klassieker  stoofvlees en frietjes. Er zijn kaaskroketjes voor de vegetariërs en de liefhebbers. Het eetfestijn start om 19.30 uur. Kaarten kosten 15 euro voor volwassenen en 8 euro voor kinderen en zijn te verkrijgen bij de leden en bestuursleden van de KLJ.

Pinksterbal
Pinksterzondag 20 mei brengt voor de 28ste keer het pinksterbal. Dit jaar staan dj's Marckie, Kev’n Kartch en Onix op het podium. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de deur en dat voor 7 euro.

Alle activiteiten vinden plaats in de feesttent ter hoogte van de Kanegemstraat 163 in Kanegem.

[caption id="attachment_17701" align="alignnone" width="300"] Het bestuur van de KLJ van Kanegem kijkt alvast uit naar het feestweekend. (foto Lien)[/caption]