Boterhammen in de tuin

Patrick Demarest

15/06/2021
Actua

De alom bekende reeks lunchlezingen ‘Boterhammen in de bib’ herneemt in Tielt, en wel in open lucht. In de groene omgeving van Tuin de Brabandere kan je vanaf donderdag 17 juni maandelijks over de middag naar een vormingsmoment, volledig coronaproof.


‘Boterhammen in de bib’ wordt dus ‘Boterhammen in de tuin’. Op een veilige afstand worden er stoeltjes klaargezet. Je lunch mag je zeker bij hebben, de soep die er traditiegetrouw ook bij hoorde, valt weg.

Lander Deweer bijt met De Nieuwe Stilte de spits af op 17 juni. Op 15 juli is het de beurt aan Kristien Suenen met de lezing Zusters in Oorlog en op 16 september komt Ilka De Bisschop uitleg geven over Het Fitte Brein, die sessie zal mogelijk al opnieuw in de bib zelf kunnen plaatsvinden. De organisatie is een samenwerking van de bibliotheek met Gildhof Cultuurcentrum Tielt

Meer info over de inhoud van de sessies: Lander Deweer - De Nieuwe Stilte - 17 juni; Kristien Suenen - Zusters in Oorlog - 15 juli en Ilka De Bisschop - Het Fitte Brein - 16 september.

Alles vindt plaats in Tuin de Brabandere, Gen. Maczekplein 2 (naast de Kommel). Boterhammen in de Tuin loopt van 12.15 uur tot 13.15 uur. Inschrijven doe je via tielt.bibliotheek.be of 051 42 82 10. De deelnameprijs bedraagt 2,50 euro.