Wie ben ik ?

Patrick Demarest

24/05/2019
Actua column

ELKE VRIJDAG POSTEN WE OP TIELT VANDAAG EEN CARTOON VAN DE HAND VAN GRAFISCH DUIZENDPOOT HANS VANNESTE.

Onze huiscartoonist Hans Vanneste tekende… Dirk Vlaemynck. De stichter en gewezen uitbater van hotel-restaurant Shamrock. Met zijn vrouw Nicole Van Hulle begon hij nu bijna 50 jaar geleden met het restaurant en de feestzaal. De zaak Shamrock-Annexx wordt verdergezet door de volgende generatie met dochter Annelies en haar man Jochen Heytens.


De Shamrock opende officieel in januari 1972 met een feestzaal en 18 kamers. Met de jaren groeide het verder. Recent werd nog een nagelnieuwe hotelvleugel in gebruik genomen. En sinds enkele jaren is de tapas- en wijnbar Annexx de ‘place to be’. Shamrock en Annexx zijn gevestigde waarden, waar klantvriendelijk, gezelligheid en kwaliteit voorop staan. Stichter Dirk is regelmatig nog aanwezig in de zaak om links en rechts een praatje te slaan, of nog wat te helpen.

Elke vrijdag posten we op deze website een cartoon van Hans Vanneste. De graficus groeide op in Tielt en volgde een grafische opleiding. Op vandaag woont hij met zijn gezin in Meulebeke. Hij maakt niet alleen cartoons, ook tekeningen en collages. Speciaal voor TieltVandaag bezorgt hij elke vrijdag een cartoon uit zijn grote collectie Tieltenaren.
https://www.facebook.com/pg/Hans-Vanneste-illustraties-karikaturen-181749985878676/posts/