Wakkensesteenweg Tielt krijgt nieuw asfalt

Patrick Demarest

30/03/2021
Actua

Om het rijcomfort op de Wakkensesteenweg in Tielt te verhogen, wordt een nieuwe asfaltlaag aangelegd. Ook de fietspaden krijgen een nieuwe laag asfalt. Tijdens de volledige duur van de werken wordt de Wakkensesteenweg afgesloten voor doorgaand verkeer en fietsers.


De Wakkensesteenweg in Tielt. (Foto Google)


Het Agentschap Wegen en Verkeer start vanaf maandag 12 april met werken op de Wakkensesteenweg (N327), tussen de rotonde aan de Zuiderring (N35g) in Tielt en het kruispunt met de Gentstraat (N305) in Oostrozebeke. De werken duren tot eind april.

Om het rijcomfort op de Wakkensesteenweg te verhogen, wordt een nieuwe asfaltlaag aangelegd. Ook de fietspaden krijgen een nieuwe laag asfalt.

De werken gaan van start op maandag 12 april. Volgens de huidige planning duren ze ongeveer twee weken. Tijdens de volledige duur van de werken wordt de Wakkensesteenweg afgesloten voor doorgaand verkeer en fietsers. De volgende omleidingen worden voorzien: richting Tielt rij je via de Meulebekesteenweg (N305) naar Dentergem, om via de Statiestraat/Hogehovestraat (N459) naar de Deinsesteenweg (N35) te rijden.

Richting Wakken rij je via de Seyntexlaan, Marialoopsesteenweg/Steenovenstraat naar de Gentstraat (N305).

Voor fietsers wordt er in beide richtingen een omleiding voorzien via de Seyntexlaan, Bosakkerstraat, Sint-Amandstraat, Roosbeekdreef, Beukstraat en Gentstraat.

De laatste informatie over de werken vind je op www.wegenenverkeer.be/tielt.