Vanavond Late Night Shopping tot 21 uur ! Tieltse handelaars danken u !!

Patrick Demarest

10/05/2019
Actua Economie horeca/toerisme

Een gezellig avondje shoppen, persoonlijk advies krijgen, de nieuwste modetrends ontdekken, een hapje en een drankje tussendoor ... Klinkt aantrekkelijk, toch?

‘Latenightshopping’ is een shopping-evenement dat nu al voor de derde keer wordt georganiseerd. De vorige twee edities werden telkens op woensdag georganiseerd, maar deze keer kiezen we voor een vrijdagavond!

Op vrijdag 10 mei kan je in het Tieltse kernwinkelgebied komen shoppen na de werkuren en kan je je uitgebreid laten verwennen door onze handelaars. Tal van deelnemende zaken voorzien een mooi extraatje voor de shoppers. De ene trakteert met een hapje en/of een drankje, de andere biedt een geschenkje aan en nog anderen voorzien een degustatie.

Bovendien kan je sparen voor een extraatje! Je kan een volle stempelkaart inleveren aan het pop-up kraampje op de Tieltse Markt en je krijgt er een leuk cadeautje voor in de plaats! Voor twee stempels dien je twee aankopen te doen op vrijdag 10 mei van 18 uur tot 21 uur, en dit bij twee verschillende deelnemende handelszaken.

Meer dan 30 winkels uit de centrumstraten verwelkomen je en blijven open tot 21 uur! Het KMI belooft dat het droog blijft tussen 17 en 21 uur.