Tuindagen Kasteel Heihuyzen in Malle

Patrick Demarest

16/06/2021
Natuur

Van vrijdag 25 tot maandag 28 juni vindt de eerste editie plaats van de Tuindagen in Kasteel Heyhuizen in Malle. Wij geven 6 x 2 vrijkaarten weg in het kader van ontdek jouw eigen land!

 (Foto's Paul De Cloedt)

Het Kasteel Heihuyzen op het Domein Heihuyzen in (Oost-)Malle is een verborgen parel in de Kempen en is daardoor alleen al een magneet voor de wijde omgeving. Het park is doorkruist met prachtige gezichtsassen, uniek qua sfeer, groot en vlot bereikbaar. Een park met heel veel mogelijkheden en dat van het ene moment op het andere verrast! Dit wordt dus een heerlijk verrassende tuinbeurs!

Domein Heihuyzen blaast je van je sokken: romantisch, intiem, klasse, perfect aangelegd en in een zalige regio. De Kempen wacht op jou! 

 

Dicht bij: Turnhout (16 km), Antwerpen (35 km), Brasschaat (25 km), Herentals (15 km), Geel (30 km), Nederlandse grens (25 km)

Praktisch:

Heihuizen 3,  2390 Malle

Vrijdag 25 tot en met maandag 28 juni 2021, vrijdag: 14u - 21u, andere dagen: 10u - 18 u.

Algemene inkom: € 8 

gratis parking  

Honden welkom aan de leiband

www.tuindagen-heihuyzen.be

Win gratis tickets!

Stuur een e-mail met als onderwerp Heyhuizen en in de body van de e-mail je adresgegevens naar patrickdemarest@scarlet.be en maak kans op 2 gratis tickets. Via deze weg worden 3x2 gratis tickets weggegeven. Via onze facebookpagina's worden nog eens 3 x 2 kaarten weggeschonken. Succes.