TieltVandaag: wie zijn wij?

Patrick Demarest

19/05/2019
Chiro Wijnendale

Goedemorgen, -middag, -avond,

Wij, en dat is Lieven Vancoillie en Patrick Demarest, van Tielt Vandaag weten immers niet wanneer jij ons bekijkt en leest. 

En dat is goed ook zo. Maar weet dat wij er altijd zijn. Tielt Vandaag is een nieuwe nieuwswebsite, een combinatie van lokaal algemeen met lokaal commercieel nieuws. Gebracht op een originele manier en altijd gratis voor de bezoeker/lezer. Zoek bij ons geen grote, ronkende verklaringen of opiniestukken die iedereen zijn gelijk bewijzen…Nee, wij brengen wat er leeft in stad Tielt en deelgemeenten. Wij stormen niet agressief uw huis of hersenen binnen maar laten iedereen rustig genieten. Vandaar dat je bij ons ook geen hard nieuws treft. Geen branden, dodelijke verkeersongevallen…tenzij ook wij daardoor met verstomming worden geslagen. Maar des te meer vind je stadsnieuws, het reilen en zeilen bij verenigingen, leuke verhalen, fotoreeksen, bedrijfsnieuws en het leven zoals het is in de lokale handelszaken.

Tielt Vandaag is een website met daaraan gekoppeld een facebookpagina die je uiteraard kan liken en volgen en waarop alles verschijnt wat op de website staat. Wie dus volger is van de facebookpagina, ziet alles passeren wat op de website gebracht wordt. Wil je meer lezen dan klik je gewoon op de link op de fb-pagina en word je doorverbonden naar de website. Gemakkelijk.

Tielt Vandaag wil ook de lokale handelszaken en economie in de kijker zetten. Alles is nieuws: een nieuw personeelslid, tienjarig bestaan, opening, nieuwbouw, nieuwe collectie, nieuwe chef-kok en ga zo maar verder.

De lokale zaken kunnen partner worden van Tielt Vandaag en krijgen een serieuze return voor een uitermate scherpe prijs.
En zo bouwen wij een website uit die een hele gemeenschap verenigt: verenigingen, bedrijven, winkels, stadsdiensten, scholen…

Met een Tieltenaar, Lieven dus, die de vinger aan de pols houdt. 

Oh ja, bijna vergeten…
Er zijn ook altijd leuke wedstrijden waarbij van alles en nog wat te winnen valt.

Dus…laten we samen van Tielt Vandaag een succes verhaal maken. Tielt steunt Tielt Vandaag en Tielt Vandaag steunt Tielt want ook dat is de bedoeling dat Tielt Vandaag lokale organisaties gaat ondersteunen. In eerste instantie met redactionele aandacht maar ook met wedstrijden waarbij een prijzenpot wordt voorzien enz…

Tot op het net…

Lieven en Patrick

0476/60 48 72