The Sore Losers: hoofdact op Peure Rock

Patrick Demarest

09/04/2019
Actua

Peure Rock: het is een rockfestival dat klinkt als een klok en dit jaar aan de vijfde editie toe is. Afspraak op zaterdag 4 mei in de Vande Vyverezaal van Mivalti. Alle opbrengsten gaan naar naar de dagelijkse werking van het centrum voor andersvaliden. Peure Rock startte in 2015 in de tuin van het slotklooster Passionistinnen. Door de weersomstandigheden werd naar binnen uitgeweken. Peure Rock is een inclusief festival voor iedereen en toegankelijk voor mensen met een beperking.

"Het is niet die gezellige en spontane interactie tussen onze cliƫnten en de gewone muziekliefhebber die van Peure Rock een sfeervol gebeuren maakt", stelt organisator Ronald Kesteloot, die binnenkort met pensioen gaat. Aan het initiatief werken heel wat begeleiders en vrijwilligers mee.

De line-up ziet er dit jaar als volgt uit: met vanaf 18 uur Bucht, White Ballot, Blunt, hoofdact The Sore Losers en DJ Pulp Mixion sluit traditioneel Peure Rock af. De toegangsprijs is 20 euro in voorverkoop, 25 euro de avond zelf. Meer info op info@mivalti.be of 051/40 52 52.