Stuur jouw slogan of visual in voor de Week van de Mobiliteit

Patrick Demarest

10/05/2021
Actua

In het najaar zal in Tielt tijdens de Week van de Mobiliteit een communicatiecampagne lopen die ons doet stilstaan bij ons verplaatsingsgedrag. Iedereen kan een slogan of voorstel van visual insturen.


Zoals elk jaar vindt de Week van de Mobiliteit tussen 16 en 22 september plaats. Tijdens dit festival van de duurzame mobiliteit worden in Vlaanderen tal van acties opgezet waarbij de publieke ruimte tijdelijk wordt veroverd door fietsers en voetgangers. Ook Tielt neemt deel om zoveel mogelijk mensen #goedopweg te zetten.

Men zal slogans en visuals in de stad verspreiden die ons doen stilstaan bij ons gedrag op vlak van actieve verplaatsing. Deze kunnen ludiek, maar ook confronterend zijn.

Bedenk jij ook een slogan die bijvoorbeeld kan passen bij de beelden die je in bijlage ziet? Je kan gerust zelf ook een visual voorstellen. Hou je vooral niet in en laat je creativiteit de vrije loop.

Ook lokale Tieltse uitspraken komen zeker in aanmerking. De leukste slogans en visuals worden opgenomen in de communicatiecampagne.

Meer info bij of inzendingen doorsturen kan via het Sociaal Huis – sociaalhuis@tielt.be – 051 40 90 52; de dienst Communicatie – communicatie@tielt.be – 051 42 81 72 of de Facebook-kanalen van het Sociaal Huis, Stad Tielt of Gezonde Stad Tielt.