Nu ook feestjes mogelijk in vroegere kapel op Poelberg

Patrick Demarest

09/01/2021
Actua

Stad Tielt is op zoek naar een nieuwe uitbater voor de Poelbergsite. Naast de eetgelegenheid op de 45 meter hoge heuvel kan nu ook de vroegere kapel geboekt worden voor kleine familie- en vriendenbijeenkomsten.

Vorige zomer liep de concessie af voor de exploitatie van de Poelbergsite. Het Autonoom Gemeentebedrijf Tielt (AGB Tielt) zoekt kandidaten om vanaf 1 mei 2021 de exploitatie inclusief cafetaria verder te zetten via een concessieovereenkomst met een looptijd van 9 jaar. De overeenkomst is verlengbaar met nog eens 9 jaar.

Een van de mooiste landschappen in de regio

De Poelberg is een oase van rust, een ideale plaats om te onthaasten in een sfeervol decor. Het landschap is een van de mooiste in de regio. Ook voor fietsers en wandelaars heeft de Poelberg alles in huis om tijdens tijdens tochtjes even te pauzeren en te genieten van het landschap.

Er is uiteraard de eetgelegenheid op de top van de heuvel maar daarnaast heeft de Poelbergsite nog heel wat andere troeven in huis. De voormalige kapel kan geboekt worden voor beperkte familie- en vriendenbijeenkomsten. Op de Poelbergsite vind je een speelweide met speeltoestellen waar kinderen kunnen ravotten en banken om te picknicken. Er is ook een panoramisch infopunt met informatie over de regio.

Meer info bij AGB Tielt, Markt 13, 8700 Tielt, ter attentie van Sofie Verhelst, via agb@tielt.be of T 051 42 81 67.