Neem deel aan de stappenclash en stap Tielt naar de overwinning

Patrick Demarest

05/05/2021
Actua

Blijven bewegen, dat is nu meer dan ooit het motto. Zeventien Gezonde Gemeenten, waaronder Tielt, uit Midden-West-Vlaanderen hebben die boodschap goed begrepen en dagen elkaar in mei uit in een ware stappenclash.


Nam je al eens deel? Geef dan van 1 tot 31 mei je gezette stappen in op www.10000stappen.be.

Doe je voor de eerste keer mee? Registreer je gratis via www.10000stappen.be, sluit je aan bij Tielt (en eventueel bij jouw vereniging) en geef elke dag je stappen in.

Installeer een app op je smartphone om stappen te tellen, maak gebruik van een activity tracker (zoals Fitbit, Garmin, Polar …) of kies voor een klassieke stappenteller (Yamax, Omron …) die je ter hoogte van je heup draagt.

Dit jaar worden ook de verenigingen uitgedaagd. Leden sluiten zich aan bij de groep van hun vereniging en bij de stad. De stappen tellen voor allebei, de winnende vereniging mag zich aan een leuke groepsprijs verwachten.

In mei organiseert dienstencentrum ‘t Vijverhof een fotozoektocht van 2,5 km met voldoende zitbanken onderweg. Het dienstencentrum registreert alle gestapte wandelingen. Deelnameformulieren zijn beschikbaar bij het onthaal van ’t Vijverhof.