Molenland Feest verplaatst naar volgend jaar

Patrick Demarest

17/02/2021
Actua

Radio Oost West stelt het Molenland Feest van 17 april 2021 uit. Tegelijk pint de radiozender meteen het Molenland Feest 2022 vast op 23 april 2022. Met Herbert Verhaeghe, Eveline Cannoot en Sam Gooris zullen dezelfde artiesten hun opwachting maken. Wie al kaarten had voor het Molenland Feest 2020, wordt gevraagd om die te bewaren en ze in te wisselen voor 2022.

Radio Oost West is een regionaal radiostation dat uitzendt vanuit Tielt en Wielsbeke. Normaal zou de kaartenverkoop voor het Molenland Feest van 2021 nu volop bezig zijn. Maar omdat het voor de organisatie nog onduidelijk is hoe de situatie zal zijn op 17 april 2021 is er beslist om ook dit jaar het Molenland Feest uit te stellen.

“We hebben nagegaan of een verplaatsing naar een andere datum - eventueel in het najaar - mogelijk was, maar dit lukte niet”, zegt Jan Braeckevelt van Radio Oost West. “Daarom is beslist dat het Molenland feest 2021 niet door gaat en dat we de organisatie voor het Molenland Feest 2022 zullen opstarten. De nieuwe datum is 23 april 2022. Het Molenland Feest 2022 zal met dezelfde artiesten zijn: Herbert Verhaeghe, Eveline Cannoot en Sam Gooris.”

Wie al kaarten had voor het Molenland Feest 2020, wordt gevraagd om die te bewaren en ze in te wisselen voor het Molenland Feest 2022. “De omruiling van  de kaarten kan van zodra de nieuwe kaarten van 2022 gedrukt zijn”, zegt Jan Braeckevelt. “Hoe dit praktisch zal verlopen, laten we nog weten. We zijn inmiddels al aan het werk voor de organisatie van het Molenland Feest 2022.”

Voorzitter Eric Verhenne

"Ik krijg nogal wat reacties van mensen die deze uitstel spijtig vinden. Begrijpelijk... Die beslissing was NU nodig omdat wij de bezoekers en ook onszelf niet in onzekerheid wilden laten , met het risico op het laatste moment de activiteit toch te moeten afblazen."

"We wilden ook graag dezelfde artiesten terug, dus ook op het vlak van boekingen / verboekingen moest er actie komen ..."

"Ik verneem dat Our Melody er ook kan bij zijn op 23 april 2022 voor een optreden tijdens het eetfestijn! Zo wordt dit dus helemaal dezelfde affiche als de vroeger geplande edities. Misschien voegen we aan het programma nog iets extra toe, omdat het de 15de editie is."