Jolie M

Patrick Demarest

30/04/2021
winkel

Elke week stellen we een winkel voor aan de hand van een aantal vragen. En de zaakvoerder mag de fakkel (bij manier van spreken) doorgeven aan een collega. Deze week Jolie M van Evi Verloove uit de Bruggestraat 4 in Tielt.

 

 

Evi Verloove, stel jezelf eens voor.

“Ik ben getrouwd met Gregory Lazou en trotse mama van dochter Margaux.”

Hoelang ben je al zelfstandig?

“In september 2016 ben ik gestart met Jolie M.

Hoe kwam je op het idee van “Jolie M?

“Ik droomde al een tijdje van een eigen kledingzaak en was klaar voor een carrièreswitch. Mijn droom werd werkelijkheid!”

Wat verkoop je allemaal?

“Jolie M is een ‘must-have’ fashion store voor zowel mama als dochter.

We bieden leuke merken en betaalbare collecties die vooral uit Spanje en Italië komen. Hip, trendy, elegant, uitbundig… Van casual tot evening. Met andere woorden voor elk wat wils.”

Wat vind je zelf zo tof aan Jolie M?

“Modebewust as ever. Alle collecties worden door mezelf zorgvuldig uitgekozen en op regelmatige tijdstippen aangevuld en vernieuwd. Dit is zowel leuk voor mezelf als voor de klanten om telkens te kunnen genieten en snuisteren in de nieuwe kleding.”

Hoe concurreer je tegen grote ketens?

“Door voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe en exclusieve items. Blijven inspireren en verrassen! Zowel de persoonlijke aanpak en eerlijk advies zijn mijn grootste troeven.”

Doe je vaak acties?

“Er worden meerdere acties op een jaar gepland. Er zijn steeds kortingen bij opendeurdagen en bepaalde shopping events zoals ‘de modeloper’. Verder werken we ook met de Joyn-kaart waarbij de klant korting kan sparen tot 30 euro.”

Wat vind je van Tielt als winkelstad?

“We hebben een gezellig, compact en afwisselend winkelgebied. Breng Tielt dus zeker een bezoekje!”

Volgende week: Marijke Maes , schoenen Mayfair, Kortrijkstraat 40.