Infodag VIVES op 12 september van 16 tot 20 uur

Patrick Demarest

08/09/2022
Actua

Hogeschool VIVES houdt op maandag 12 september van 16 tot 20 uur een infodag. Die vindt plaats op elk van de campussen: Brugge Xaverianenstraat, Brugge Station, Kortrijk, Oostende Station, Oostende VLOC, Roeselare en Torhout. Als je al voor VIVES hebt gekozen kan je er die dag ook terecht om je inschrijving definitief te maken.


Tijdens de infodag geven docenten op de stands van de verschillende opleidingen alle informatie over de opleidingen. Daarnaast krijg je info over studiebegeleiding, studiekeuze, financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ...

Je kan ook de vaklokalen bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van de campussen zo bijzonder maken zoals het studentenrestaurant, de labs, de bibliotheek en de aula's.

Infomoment voor afstandsonderwijs

Wie interesse heeft voor een opleiding op afstand kan voor de meeste opleidingen terecht op de infostand op campus Kortrijk. Voor sommige opleidingen is het echter aanbevolen om langs te gaan op de campus waar ook de opleiding via dagonderwijs wordt georganiseerd.

Campussen

Campus Brugge: Xaverianenstraat 10 en Spoorwegstraat 12

Campus Kortrijk: Doorniksesteenweg 145

Campus Oostende: Nieuwpoortsesteenweg 945c (luchtvaart) en Lijndraaiersstraat 60

Campus Roeselare: Wilgenstraat 32

Campus Torhout: Sint-Jozefstraat 1


Meer info op www.vives.be.