Infodag in Hogeschool VIVES op zaterdag 25 juni

Patrick Demarest

20/06/2022
Onderwijs

Interesse om aan VIVES te  studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens de infodag van VIVES op zaterdag 25 juni 2022. Je kan van 10 tot 17 uur terecht op de campussen in Brugge (Station en Xaverianenstraat), Kortrijk, Oostende (Station en VLOC), Roeselare en Torhout.

Tijdens de infodag heb je de kans om je toekomstige campus en vaklokalen te bezoeken, om een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van de VIVES-campussen zo bijzonder maken zoals de aula's en auditoria, de praktijklabs, het studentenrestaurant, de bibliotheek, en om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken.

VIVES verwelkomt jou en je ouders graag. Ze leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ... 

Meer info op www.vives.be.

Infomoment voor afstandsonderwijs

Interesse om een bacheloropleiding op afstand te volgen? Voor de meeste opleidingen kun je terecht op de infostand in VIVES Kortrijk. Voor sommige opleidingen is het echter aan te raden om langs te gaan op de campus waar ook de opleiding via dagonderwijs wordt georganiseerd.

Meer info op www.vives.be.