Infodag in Hogeschool VIVES op 27 augustus

Patrick Demarest

25/08/2021
Onderwijs

Hogeschool VIVES houdt op vrijdag 27 augustus van 16 tot 21 uur een coronaproof infodag. Die vindt plaats op elk van de campussen: Brugge Xaverianenstraat, Brugge Station, Kortrijk, Oostende Station, Oostende VLOC, Roeselare en Torhout. Als je al voor VIVES hebt gekozen kan je er die vrijdag ook terecht om je inschrijving definitief te maken.

Tijdens de infodag krijg je een rondleiding van de campus, en op de stands van de verschillende opleidingen geven docenten en studenten alle informatie over de opleidingen. Daarnaast krijg je info over studiebegeleiding, studiekeuze, financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ...

Je kan ook de vaklokalen bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van de campussen zo bijzonder maken zoals het studentenrestaurant, de labs, de bibliotheek en de aula's.

Infomoment voor afstandsonderwijs

Wie interesse heeft voor een opleiding op afstand kan voor de meeste opleidingen terecht op de infostand op campus Kortrijk. Voor sommige opleidingen is het echter aanbevolen om langs te gaan op de campus waar ook de opleiding via dagonderwijs wordt georganiseerd. Bekijk de pagina over infomomenten op afstand voor meer info.

Hogeschool VIVES

Hogeschool VIVES telt ruim 1 250 personeelsleden en 17 000 studenten in de basisopleidingen in zes studiegebieden: biotechniek, gezondheidszorg, handelswetenschappen en bedrijfskunde, industriƫle wetenschappen en technologie, onderwijs en sociaal-agogisch werk. VIVES beschikt over campussen in vijf steden in West-Vlaanderen: Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare en Torhout. Meer info: www.vives.be.