Gratis naar Land of Love!

Patrick Demarest

28/08/2019
muziek

Land Of Love in Torhout zet alles op alles om op 31 augustus voor de 3de maal op rij het bordje uitverkocht te kunnen boven halen. Het muziekfestival, dat in 2017 met 4000 bezoekers van start ging, verwacht op 31 augustus 7500 bezoekers te halen.

Mainstage

“Het Mainstage podium – “Pandora’s Box” –  zal opnieuw het pronkstuk worden van het festival. Wat we al kunnen verklappen is dat het podium dit jaar maar liefst 40 meter breed zal zijn en 19 meter hoog. Gezien we elk jaar met grotere artiesten werken investeren we dit jaar ook sterk in de special effects. Gespecialiseerde firma’s uit Vlaanderen en Nederland zullen dit jaar zorgen voor een intense Video / Laser / Licht en Pyro show.”

“De Retro en Rock tent barstten de vorige edities zowat uit hun voegen, deze worden dan ook verder uitgebreid. In de Rock tent spelen tevens elk jaar meer live bands. Met dit groeiende succes komt er mogelijk in de toekomst een volwaardig zijpodium bij.”

Gratis toiletten

“Ook naar de opmerkingen van bezoekers luisteren we. Zo worden de toiletten dit jaar gratis, wat ook logistiek makkelijker is. Het vip deck is dit jaar in 1 niveau en heet vanaf heden ‘’Golden Deck’’. Dit maakt het mogelijk om alle vips beter in de watten te leggen en verder te investeren in de beleving voor de bezoekers. De problematiek met betaalbandjes vorig jaar is van de baan door opnieuw gebruik te maken van bonnen.”

“Meer dan 80 Leveranciers en 300 vrijwilligers maken het festival mogelijk. Het is dan ook van groot belang dat we elk item tot in detail uitwerken en plannen. In slechts 14 dagen wordt op een lege weide een uniek festivaldecor opgebouwd. Veel lokale sponsors zoals bijvoorbeeld Cebeko uit Torhout en Claerbout uit Gits zijn ondertussen een vaste waarde voor logistieke ondersteuning. Medewerkers kunnen zich trouwens nog steeds inschrijven via www.landoflove.be/medewerkers

5 podia

“Het basisconcept blijft hetzelfde, 5 podia, respectievelijk: Dance (Mainstage) / Retro en 90’s (Air Stage) / Rock en Various (Earth Stage) / Techno (Water Stage) & Hardstyle (Fire Stage). De mainstage is in openlucht in tegenstelling tot de 4 andere. Dit zorgt ervoor dat ook bij eventueel regenweer heel wat bezoekers droog staan, al hopen we natuurlijk dat het mooie weer verder aanhoudt.”

“Het Thema dit jaar is Pandora’s Box. Wat er zal gebeuren wanneer de box opent? Daarvoor kom je best een kijkje nemen.”

“Tickets zijn beschikbaar via http://www.landoflove.be/ en kosten 45 euro (Regular) en 130 euro (Golden Deck).

Tevens is de organisatie nog steeds op zoek naar vrijwilligers, dit zowel tijdens de op- en afbouw van het festival, als op de dag van het evenement zelf. Op de site kan je hiervoor doorklikken naar ‘Crew’.

Met alle vragen over het festival kan je terecht opmailto:info@landoflove.be

Gratis 2 x 2 tickets

Tieltvandaag geeft 2x 2 gratis tickets weg ter waarde van 45 euro per ticket. Daarvoor moet je gewoon naar facebook tieltvandaag gaan en Tieltvandaag liken en volgen en het artikel delen. Succes. Winnaars worden op 30 augustus bekend gemaakt via website en facebook tieltvandaag.