Garage Decaigny valt weer in de prijzen !

Patrick Demarest

28/06/2019
Bedrijf

Unizo Tielt meldt het volgende:
Familiebedrijf Decaigny zorgt voor opmerkelijk bisnummer
TIELT – Het familiebedrijf Decaigny, met vestigingen in Izegem en Tielt, heeft voor het tweede jaar op rij de award gewonnen voor beste Opel-bedrijfswagendealer van België. Een op zijn zachtst gezegd opmerkelijk bisnummer. In de klassering van ‘Super Best Dealer’, eindigt Decaigny ook in de top drie.
Decaigny wordt geleid door zaakvoerders Bob Callens en Sofie Decaigny, die een sterk team achter zich hebben. De West-Vlaamse dealer heeft een sterk uitgebouwd Business Center met een eigen leasingmaatschappij (Flexlease) die zorgt voor persoonlijke begeleiding, helpt en meedenkt met het fleetmanagement van een bedrijf. “Onze grote troef is het sterk partnership tussen klant en dealer, snelheid en meedenken op lange termijn”, aldus Bob Callens. “Klanten krijgen hier steeds heel gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en een uitstekende service. Ze hoeven zich niet langer te bekommeren om onderhoud, reparaties, bandenwissels, brandstofadministratie, enzovoort. Dankzij die belangrijke tijdswinst kant de klant zich volledig concentreren op zijn kernactiviteiten. Ook online zorgen we voor meerwaarde met een steeds grote voorraad aan 50 bestelwagens met heel korte levertermijnen. Finaal zijn we ook gespecialiseerd in de ombouw op maat en in de inrichting van bestelwagens (kippers, laadkasten, combitrailers, dubbel cabines, busjes, ….).”
Decaigny heeft een enthousiast team van 5 opgeleide verkopers en 25 aftersalesmensen die garant staan voor een gepersonaliseerd advies op financieel, fiscaal en ecologisch vlak én voor een grote flexibiliteit in service en levering