Corona tussenkomsten PZ Regio Tielt

Patrick Demarest

13/12/2020
Actua

Op 11, 12 en 13 december werden een aantal samenscholingen beboet door Politiezone Regio Tielt. Samenscholingen die verboden zijn in de strijd tegen corona. 

In de periode 11/12 - 12/12:

  • 19.53 uur: op een appartement in Tielt werden vijf personen beboet die samengekomen waren om iets te eten en te drinken. Allen stonden op een ander adres ingeschreven.
  • 00.00 uur: enkele leden van chiro Zwevezele waren in het clublokaal samengekomen om iets te drinken. 4 corona overtredingen.
  • 00.25: in een appartement in Zwevezele werden 8 personen aangetroffen tijdens een gezellig samenzijn. Betrokkene stonden allen op een ander adres ingeschreven. 

Op 12 december werd rond 22.10 uur een "lockdownfeestje" stilgelegd in Wingene in de Gravestraat.

Tijdens een patrouille werden diverse voertuigen met Franse nummerplaat opgemerkt. In een vakantiewoning in de Gravestraat was er een verjaardagsfeestje aan de gang. Discobar aanwezig, hapjes en overvloedig drank voorzien. Er werden 18 personen geïdentificeerd. Het betroffen in hoofdzaak Franse onderdanen uit de voorsteden van Parijs die de woning hadden afgehuurd. Er werd ook een plasticzak met onder andere lachgas aangetroffen.