Comedy Night JCI Tielt eerste evenement met publiek in de Europahal

Patrick Demarest

27/09/2021
Actua

Op vrijdagavond 5 november organiseert JCI Tielt opnieuw de bekende Comedy Night in de Europahal in Tielt, met comedians Amelie Albrecht, Hans Cools en hoofdact Gili. De Comedy Night is elk jaar uitverkocht door een mooie combinatie van een receptie, steengoede optredens en een after-party.


Van links naar rechts: Rodney Vandemoortele (organisatie Comedy Night); Jan Meheus (voorzitter JCI Tielt); Grietje Goossens (schepen evenementen stadsbestuur Tielt) en Kenny Martens (organisatie Comedy Night).


De Comedy Night is een covid-safe event. Bezoekers gaan gevraagd worden om hun certificaat te tonen bij de ingang. Wie geen certificaat geeft of zich niet heeft laten inenten, die kan zich ter plaatse laten testen door de huisapotheker.

“Het stadsbestuur is trots dat een Tieltse vereniging als eerste terug gebruik kan maken van de Europahal, nadat die succesvol dienst deed als vaccinatiecentrum”, zegt Grietje Goossens.

“Tijdens corona zijn we als organisatie creatief geweest om contact te blijven houden met onze leden”, aldus Jan Meheus. “Het geeft ons een goed gevoel dat we met onze vereniging terug naar buiten kunnen komen en evenementen organiseren.”

”Door corona hebben we een aantal zaken voor het organiseren van de Comedy Night herdacht”, zegt Rodney Vandemoortele. “Zo wordt onze organisatie nog professioneler.”

“Er is veel goesting om terug buiten te komen”, aldus Kenny Martens. “De marketingcampagne moet nog goed en wel opstarten en we zijn al voor 60% uitverkocht.”

Kaarten kosten 30 euro en zijn te verkrijgen via www.jci-tielt.be. Er zijn ook mooie formules voor bedrijven.

JCI Tielt is een onderdeel van Junior Chamber International, een internationale organisatie van jonge (max 40) leiders en ondernemende mensen. Door hun engagement, vriendschap en het realiseren van creatieve projecten groeien zij tot toekomstgerichte ondernemende voortrekkers. De vier basispijlers waarrond JCI-leden evolueren zijn individu, gemeenschap, internationalisme en business.